Tècnic Auxiliar de Fisioteràpia Esportiva

Técnico Auxiliar en Fisioterapia Deportiva en Barcelona - TOP aul@ Salud

Solicitud de Información

Nombre
Agregue un Correo Electrónico
Agregue un Nº de Teléfono
Localidad
Código de Recomendación
Escriba aquí su mensaje
CAPTCHA image

El curs presencial està dirigit a professionals o no de la Fisioteràpia Esportiva que vulguin capacitar-se en l’especialitat, adquirint els coneixements teòrics i pràctics necessaris requerits en el perfil professional com a auxiliar assistent en centres de Fisioteràpia Esportiva i rehabilitació funcional.

Les classes presencials estan dividides en formació teòrica i pràctiques in situ, que asseguren una completa adquisició de coneixements bàsics de la professió que seran enriquits amb un període de pràctiques en centres externs.

Amb la realització d’el curs podràs adquirir els següents coneixements i competències bàsiques de la professió:

  1. Col·laborar amb els Fisioterapeutes Esportius en els tractaments pautats als pacients, tant al centre de Rehabilitació com a l’assistència a l’esportista in situ.
  2. Conèixer l’aplicació dels tractaments mitjançant la realització d’exercicis, massatges, classes de gimnàstica, hidroteràpia, electroteràpia, termoteràpia, etc.
  3. Atendre i ajudar els pacients quan arriben a el centre de Rehabilitació.
  4. Condicionar les sales de treball de l’Fisioterapeuta Esportiu, així com tenir a punt tot el material necessari per al seu tractament.
  5. Netejar i mantenir els materials i la maquinària.

L’ensenyament presencial es recolza en dos pilars fonamentals: les classes on es desenvolupen els continguts teòrics i les classes pràctiques per aprendre les tècniques fonamentals de la professió:

  1. Les instruccions i orientacions sobre com continuar i superar el curs, tant de caràcter general com per a cadascuna dels blocs temàtics que componen el programa de el curs.
  2. Els materials a través dels quals s’ofereixen els continguts de el curs: llibres d’editorial líder en el mercat.
  3. Les proves d’avaluació de cada un dels blocs temàtics (test, exercicis i casos pràctics), que l’alumne ha de realitzar i superar per superar amb èxit el curs.
  4. Suport i reforç per a aquells alumnes / es que ho necessitin, facilitant així l’evolució correcta.

El curs està dotat de 200 hores de pràctiques en centres externs especialistes en Fisioteràpia Esportiva i rehabilitació funcional, que acabaran de completar les capacitats requerides en el perfil professional de Tècnic Auxiliar en Fisioteràpia Esportiva sent una oportunitat de contacte amb el mercat laboral i una possibilitat de inserció.

A l’acabar el curs i assolir el nivell requerit pel centre, rebràs Diploma de Tècnic Auxiliar en Fisioteràpia Esportiva acreditant la teva formació i coneixements de el curs, a més d’un certificat de pràctiques expedit pel centre Rehabilitador Esportiu col·laborador.

També obtindràs una doble titulació amb el Certificat Doctrina Qualitas, a més gaudiràs d’un llarg compromís per facilitar-te el futur laboral i acadèmic.

Duración del Curso TOP aul@Durada de el Curs
De 6 a 8 mesos.


Diploma TOP aul@Diploma
A l’arribar al nivell requerit


practicas TOP aul@Pràctiques Sanitàries
En centres de Fisioteràpia Esportiva i Rehabilitació


empleo TOP aul@Borsa de treball activa
Per a alumnes i exalumnes


horario TOP aul@Horaris
Grups de matins, tardes, nits o dissabtes matí o tarda


Pràctiques d’Alumnes al Centre

¡VISITA’NS!

C/ Camil Fabra, 3
C/ Concepción Arenal, 212
Barcelona

Telf: 93 368 74 06