Quiromassatge i Massatge Esportiu

Curso Quiromasaje,-Masaje Deportivo TOP aul@ Salud

Solicitud de Información

Nombre
Agregue un Correo Electrónico
Agregue un Nº de Teléfono
Localidad
Código de Recomendación
Escriba aquí su mensaje
CAPTCHA image

El curs presencial està dirigit a professionals o no de la salut i fisioteràpia que vulguin capacitar-se en l’adquisició dels coneixements pràctics de l’massatge esportiu i terapèutic per a completar el seu perfil professional com a auxiliar i col·laborador en Balnearis, centres de teràpies manuals i Spa urbans.

Classes presencials:

Les classes presencials estan dividides en formació teòrica en un 20% i pràctiques en 80%, que asseguren una completa adquisició de coneixements amplis de l’massatge que seran enriquits amb un període de pràctiques en centres externs esportius.

LOGO-GREMIO-DE-ESCUELAS

Amb la realització d’el curs podràs adquirir els següents coneixements i competències bàsiques de l’massatge:

  • Col·laborar amb els fisioterapeutes Esportius i altres especialistes de la salut en els tractaments manuals pautats als esportistes in situ.
  • Conèixer l’aplicació dels tractaments mitjançant la realització d’exercicis, estiraments i massatges.
  • Atendre i ajudar els esportistes abans, durant i després de les competicions, així com a altres clients en els seus tractaments en balnearis i Spa urbans.
  • Condicionar les sales i / o espais de treball, així com tenir a punt tot el material necessari per al seu tractament.

L’ensenyament presencial es recolza en dos pilars fonamentals: les classes on es desenvolupen els continguts teòrics i les classes pràctiques per aprendre les tècniques fonamentals de la professió:

  • Les instruccions i orientacions sobre com continuar i superar el curs, tant de caràcter general com per a cadascuna dels blocs temàtics que componen el programa de el curs.
  • Els materials a través dels quals s’ofereixen els continguts de el curs: llibres d’editorial líder en el mercat.
  • Les proves d’avaluació de cada un dels blocs temàtics (test, exercicis i casos pràctics), que l’alumne ha de realitzar i superar per superar amb èxit el curs.
  • Tutories i reforç per a aquells alumnes / es que ho necessitin, facilitant així l’evolució correcta.

A l’acabar el curs i assolir el nivell requerit pel centre, rebràs un Diploma en Quiromassatge i Massatge Esportiu acreditant la teva formació i coneixements, a més d’un certificat de pràctiques expedit pel centre col·laborador.

També obtindràs una doble titulació amb el Certificat Doctrina Qualitas, a més gaudiràs d’un llarg compromís per facilitar-te el futur laboral i acadèmic.

Aprovecha para consolidar practicando las destrezas y capacidades de la profesión que te facilitarán un aprendizaje al 100% y una futura inserción laboral.

El curso está dotado de 200 horas de prácticas en centros externos especialistas en deporte, salud y terapias manuales, que acabarán de completar tu perfil profesional de Técnico en masaje deportivo y terapéutico.

La filosofía de TOP aul@ es acompañarte y asesorarte en todo momento hasta que finalices con éxito tus expectativas formativas.

Duración del Curso TOP aul@Durada de el Curs
De 6 a 8 meses.


Diploma TOP aul@Diploma
A l’arribar al nivell requerit


practicas TOP aul@Pràctiques Sanitàries
En centres especialistes en esport, salut i teràpies manuals.


Borsa de treball activa
Per a alumnes i ex alumnes


horario TOP aul@Horaris
Grups de matins, tardes, nits o dissabtes matí o tardaPràctiques de el Curs al Centre

¡VISITA’NS!

C/ Camil Fabra, 3
C/ Concepción Arenal, 212
Barcelona

Telf: 93 368 74 06