Solicitud de Información

Nombre
Agregue un Correo Electrónico
Agregue un Nº de Teléfono
Localidad
Código de Recomendación
Escriba aquí su mensaje
CAPTCHA image

El curs presencial està dirigit a professionals o no de la sanitat que desitgin capacitar-se en l’especialitat, adquirint els coneixements teòrics i pràctics necessaris requerits en el perfil professional com a auxiliar assistent en centres de fisioteràpia i rehabilitació funcional.

Les classes presencials estan dividides en formació teòrica i pràctiques in situ, que asseguren una completa adquisició de coneixements bàsics de la professió que seran enriquits amb un període de pràctiques en centres externs.

Amb la realització d’el curs podràs adquirir els següents coneixements i competències bàsiques de la professió:

  1. Aprendre a ocupar tasques administratives com ara registrar, arxivar les històries dels pacients correctament després del seu ús, introduir informació a l’ordinador, reservar cites i enviar documentació, gestió amb mútues.
  2. Ajudar a mantenir l’equipament, emmagatzemar els materials i realitzar comandes de material quan és necessari.
  3. Col·laborar amb els fisioterapeutes en els tractaments pautats als pacients. Conèixer l’aplicació dels tractaments mitjançant la realització d’exercicis, massatges, classes de gimnàstica, hidroteràpia, electroteràpia, termoteràpia, etc.
  4. Atendre i ajudar els pacients quan arriben a el centre.
  5. Condicionar les sales de treball de l’fisioterapeuta, així com tenir a punt tot el material necessari per al seu tractament.
  6. Netejar i mantenir els materials i la maquinària.

L’ensenyament presencial es recolza en dos pilars fonamentals: les classes on es desenvolupen els continguts teòrics i les classes pràctiques per aprendre les tècniques fonamentals de la professió:

  1. Les instruccions i orientacions sobre com continuar i superar el curs, tant de caràcter general com per a cadascuna dels blocs temàtics que componen el programa de el curs.
  2. Els materials a través dels quals s’ofereixen els continguts de el curs: llibres d’editorial líder en el mercat.
  3. Les proves d’avaluació de cada un dels blocs temàtics (test, exercicis i casos pràctics), que l’alumne ha de realitzar i superar per superar amb èxit el curs.
  4. Tutories i reforç per a aquells alumnes / es que ho necessitin, facilitant així l’evolució correcta.

El curs està dotat de 200 hores de pràctiques en centres externs especialistes en fisioteràpia i rehabilitació funcional, que acabaran de completar les capacitats requerides en el perfil professional de l’auxiliar de fisioteràpia. Sent una oportunitat de contacte amb el mercat laboral i una possibilitat d’inserció.

A la fi de el curs rebràs un diploma acreditatiu d’aprofitament de el curs, a més d’un certificat de pràctiques expedit pel centre rehabilitador col·laborador.

Duración del Curso TOP aul@Durada de el Curs
De 6 a 8 mesos.


Diploma TOP aul@Diploma
A l’arribar al nivell requerit


practicas TOP aul@Pràctiques Sanitàries
En centres de Fisioteràpia Esportiva i Rehabilitació


empleo TOP aul@Borsa de treball activa
Per a alumnes i exalumnes


horario TOP aul@Horaris
Grups de matins, tardes, nits o dissabtes matí o tarda


Pràctiques d’Alumnes al Centre

¡VISITA’NS!

C/ Camil Fabra, 3
C/ Concepción Arenal, 212
Barcelona

Telf: 93 368 74 06